EĞİTİMCİ/PROGRAM KOORDİNATÖRÜ HAKKINDA | |
Adı-Soyadı | Cemil USLU |
Unvanı | Öğr.Gör. |
Birimi | Gastronomi Ve Mutfak Sanatları |
Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi | Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. Meram / KONYA |
İrtibat Telefonu | 0554 201 29 78 |
E-Posta Adresi | [email protected] |
EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA | |
Programın Adı | Sertifikalı Sushi Eğitimi |
Programın Türü | Sertifika Programı |
Program Başvuru Tarihleri | 28.05.2021 -21.06.2021 |
Program Başlama/Bitiş Tarihleri | Hafta İçi Grubu Cuma Günleri : 14:00-19:00 Hafta Sonru Grubu Cumartesi Günleri: 12:00-18.00 (Not: hafta Sonu Grubu yasaklar biitikten sonra başlayacaktır.) |
Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat) | 5 saat |
Program İçin Önerilen Gün ve Saatler | Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir. |
Program İçin Önerilen Mekân ve Donanım | Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. No: 42 Meram / KONYA (Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitim Mutfağı) |
Önerilen Katılımcı Sayısı | 9 Kişi |
Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti | 450 (KDV Dahil) (Malzeme ücreti fiyata dahildir). WorldCard (Vakıfbank, YapıKredi, WorldCard Kartları) ve Vakıf Bank Kredi Kartlarına 2 Taksit Diğer Banka Kartlarına Tek Çekim |
Özel Koşullar |
EĞİTİM HAKKINDA | |
Şekli | Yüz yüze örgün eğitim |
Programın İçeriği | Uzakdoğu mutfağı hakkında genel bilgilendirme Sushi hakkında genel bilgilendirme Sushi Çeşitleri ve İçerikleri hakkında bilgilendirmenin yapılması Sushi pirincini uygun koşullarda haşlama Pirinç sosunun içerikleri ve yapılışları Sushi yaparken kullanılan tüm araç gereçlerin tanıtımı Maki,Roll,Nigiri yöntemlerinin hazırlanması Sunum kuralların dikkat ederek sosları ile birlikte servisi |
Konu Başlıkları | Uzakdoğu mutfağı Sushi hakkında genel bilgilendirme Sushi Çeşitleri ve İçerikleri Sushi pirincini uygun koşullarda haşlama Pirinç sosunun içerikleri ve yapılışları Sushi yaparken kullanılan tüm araç gereçlerin tanıtımı Maki,Roll,Nigiri yöntemlerinin hazırlanması Sunum kuralların dikkat ederek sosları ile birlikte servisi |
Kimler Katılabilir? | Sushi hakkında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşmak isteyen tüm bireyler katılabilir. |
Eğitim Sonunda Verilecek Belge | Sertifika |
EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI | |
Tanıtım Metni | -- |
Program Kazanımları | Sushiyi evlerde veya işletmelerde tekniklerine uygun halde hazırlayabilmek ve gelir sağlamak amacıyla işletmelerde uygulamaya koyabilmek |