Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Öznur EYMİR’ in moderatörlüğünde “Ramazan’da Sağlıklı Beslenme ve Gıda Güvenliği” başlıklı seminer programı düzenlendi. Düzenlenen seminere; Helal ve Sağlıklı Gıda Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü, aynı zamanda Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Hüseyin KARA, Gıda Güvenliği konusunda; Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü hocalarından Öğr. Gör. Dr. Şenay Burçin ALKAN da Ramazan’da Sağlıklı Beslenme konularında bilgi birikimlerini yüksekokulumuz öğretim elemanlarına ve öğrencilerine aktarmak için konuşmacı olarak katılmışlardır. Seminer sunumu soru cevap şeklinde devam etmiştir. Program sonunda bize sundukları değerli katkıları için Prof. Dr. Hasan Hüseyin KARA ve Öğr. Gör. Dr. Şenay Burçin ALKAN’ a faydalı bir program olduğu belirtilerek yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Süleyman Doğu tarafından teşekkürlerimiz iletilmiştir.