|
EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA | |
Programın Adı | Sertifikalı Ekmekçilik ve Unlu Mamuller Eğitimi |
Programın Amacı | 1. “Ekmekçilik ve Unlu Mamuller” eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere bu eğitimi alıp gelir sağlaması, 2. “Ekmekçilik ve Unlu Mamuller” eğitimini alarak “Ekmekçilik ve Unlu Mamuller” kalite şuurunu oluşturmak, 3. Ekmekçilik ve Unlu Mamuller alanında ürün reçeteleri edindirmek. |
Programın Türü | Sertifika Programı |
Program Başvuru Tarihleri | Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir. |
Program Başlama/Bitiş Tarihleri | Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir. |
Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat) | 12 saat |
Program İçin Önerilen Gün ve Saatler | Çarşamba 09.30-12.30 |
Program İçin Önerilen Mekân ve Donanım | Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. No: 42 Meram / KONYA (Gastronomi ve Mutfak Sanatları Pastane Eğitim Mutfağı) |
Önerilen Katılımcı Sayısı | 6 Kişi |
Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti | 1700 ₺ (KDV Dahil) (Malzeme ücreti fiyata dahildir). |
Özel Koşullar |
EĞİTİM HAKKINDA | |
Şekli | Yüz yüze örgün eğitim |
İçeriği | 1. Ekmekçilik ve unlu mamuller malzemelerini tanımak, 2. Ekşi maya yapımı, Kruvasan ve milföy hamuru hazırlanması 3. Ekşi mayalı ekmek yapımı, Kruvasan ve Milföy yapımı, 4. Simit ve Poğaça yapımı 5. Ciabatta ekmeği yapımı, Baget ekmeği yapımı, Tost ekmeği yapımı, 6. Hamburger ve sandviç ekmeği yapımı, 7. Çeşitli börekler yapımı. |
Konu Başlıkları |
|
Kimler Katılabilir? | Ekmekçilik ve unlu mamuller alanında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşarak profesyonel bir meslek sahibi olmak isteyen tüm bireyler katılabilir. |
Eğitim Sonunda Sınav Yapılacak Mı? | Evet |
Eğitim Sonunda Verilecek Belge | Sertifika |
EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI | |
Tanıtım Metni | -- |
Program Kazanımları | 1. Ekmekçilik ve Unlu Mamuller eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere bu eğitimi alıp gelir sağlaması, 2. Ekmekçilik ve Unlu Mamuller eğitimini alarak Ekmekçilik ve Unlu Mamuller kalite şuurunu oluşturmak, 3. Ekmekçilik ve Unlu Mamuller alanında ürün reçeteleri edindirmek. |
Detaylı bilgi ve sorularınız için: Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü 15 Temmuz Yerleşkesi Yaka Mahallesi, Kasım halife Sokak, No: 11, B Blok Posta Kodu: 42090, Meram / KONYA |