Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.
Program İçin Önerilen Mekân ve Donanım
Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi
Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. No: 42 Meram / KONYA
(Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitim Mutfağı)
Önerilen Katılımcı Sayısı
6 Kişi
Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti
490,00 TL (KDV Dahil) (Malzeme ücreti fiyata dahildir).
WorldCard (Vakıfbank, YapıKredi, WorldCard Kartları) ve Vakıf Bank Kredi Kartlarına 2 Taksit
Diğer Banka Kartlarına Tek Çekim
Özel Koşullar
EĞİTİM HAKKINDA
Şekli
Yüz yüze örgün eğitim
Programın İçeriği
Uzakdoğu mutfağı hakkında genel bilgilendirme
Sushi hakkında genel bilgilendirme
Sushi Çeşitleri ve İçerikleri hakkında bilgilendirmeninyapılması
Sushi pirincini uygun koşullarda haşlama
Pirinç sosunun içerikleri ve yapılışları
Sushi yaparken kullanılan tüm araç gereçleri tanıtımı MakiRoll, Nigiri, CaliforniaRoll Spider Roll Uramaki,
yöntemlerininhazırlanması
Sunum kuralların dikkat ederek sosları ile birlikte servisi
Konu Başlıkları
Uzakdoğu mutfağı
Sushi hakkında genel bilgilendirme
Sushi Çeşitleri ve İçerikleri
Sushi pirincini uygun koşullarda haşlama
Pirinç sosunun içerikleri ve yapılışları
Sushi yaparken kullanılan tüm araç gereçlerin tanıtımı MakiRoll, Nigiri, CaliforniaRoll Spider Roll Uramaki,
yöntemlerinin hazırlanması
Sunum kuralların dikkat ederek sosları ile birlikte servisi
Kimler Katılabilir?
Sushi hakkında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşmak isteyen tüm bireyler katılabilir.
Eğitim Sonunda Verilecek Belge
Sertifika
EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI
Tanıtım Metni
--
Program Kazanımları
Sushiyi evlerde veya işletmelerde tekniklerine uygun halde hazırlayabilmek ve gelir sağlamak amacıyla işletmelerde uygulamaya koyabilmek
Detaylı bilgi ve sorularınız için: 0 332 221 06 93
Adres: Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü 15 Temmuz Yerleşkesi
Yaka Mahallesi, Kasım halife Sokak, No: 11, B Blok