Meram Meslek Yüksekokulu
30.12.2022

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Pasta Büfesi Sergilediler.

 
Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı 2.sınıf öğrencilerimiz 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz dönemi Pastane Uygulamaları dersi kapsamında, dönemin son dersinde kendi elleriyle yaptıkları birbirinden lezzetli ürünler ile hünerlerini ve mesleki yeteneklerini, oluşturdukları pasta büfesi ile sergilediler. Etkinlik ile bilgi veren ders sorumlusu Öğr. Gör. Murat ÖZCAN, dönem içinde verdiğimiz eğitimlerin karşılığını bu şekilde görmenin kendilerine büyük mutluluk verdiğini, sektöre nitelikli iş gücü yetiştirmek adına büyük çaba sarf ettiklerini ve verdikleri emeklerin meyvesini almanın kendilerini gururlandırdığını söyledi. Renkli sunumların yer aldığı etkinlik, öğrencilerimiz ve Yüksekokulumuzda görev yapan akademisyen ve idari personellerine yapılan ikramlar ve sunumlar ile son buldu