Yüksek Lisans Devam Ediyor
TUĞBA KOÇYİĞİT | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
ÖMER YÜKSEL | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı |
Doktora Tamamlandı
GÖRKEM TEYİN | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı |
2024 Fine-dining konseptli restoranlarda gıda israfı üzerine nitel bir araştırma: Antalya ili örneği
Yüksek Lisans Tamamlandı
AŞKIN ESRA COŞKUN | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
EREN ÇELEBİ | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı |
Doktora Devam Ediyor
SÜMEYYE DALAGAN | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı |
Doktora Devam Ediyor
HİLAL ÖZ | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı |
Doktora Tamamlandı
İSMAİL MERT ÖZDEMİR | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
YILDIZ ÜNLÜ | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
ASUMAN TORLAK | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
CEMRE KARADAĞLI | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
RECEP TAYYİP ÜNÜVAR | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı |
Doktora Tamamlandı
ADEM ARMAN | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
GÖRKEM TEYİN | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı |