2024 Mikrodalga, enzimatik ve asidik ön işlemlerin nar çekirdeği yağının mekanik eldesinde kullanımı
Yüksek Lisans Devam Ediyor
SENA NUR KARAKAYA | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
NURGÜL HALICI DEMİR | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Doktora Tamamlandı
AYŞENUR ACAR | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Devam Ediyor
BÜŞRA HAŞLAK | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
QUSAI TAWEEL | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
HABİBE DOGHAN | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
NAGİHAN TEKİN | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
MELTEM HATİCE ÜNAL | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
BETÜL BOZYOKUŞ | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
MERVE AYDIN | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
ALİ CANDAN | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
SIDDIKA YUSRA ÖZKILIÇ | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Yüksek Lisans Tamamlandı
AYŞENUR ACAR | |
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |