|
EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA | |
Programın Adı | Sertifikalı Temel Pastacılık Eğitimi |
Programın Amacı | 1. Temel pastacılık eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere pastacılık eğitimi alıp gelir sağlaması, 2. Temel pastacılık eğitimini alarak pastacılık kalite şuurunu oluşturmak, 3. Pastacılık alanında ürün reçeteleri edindirmek. |
Programın Türü | Sertifika Programı |
Program Başvuru Tarihleri | Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir. |
Program Başlama/Bitiş Tarihleri | Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir. |
Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat) | 12 saat |
Program İçin Önerilen Gün ve Saatler | Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir. |
Program İçin Önerilen Mekân ve Donanım | Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. No: 42 Meram / KONYA (Gastronomi ve Mutfak Sanatları Pastane Eğitim Mutfağı) |
Önerilen Katılımcı Sayısı | 6 Kişi |
Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti | 2.000,00 ₺ (KDV Dahil) (Malzeme ücreti fiyata dahildir). |
Özel Koşullar |
EĞİTİM HAKKINDA | |
Şekli | Yüz yüze örgün eğitim |
İçeriği | 1. Pastacılık Malzemeleri Tanımak, Pandispanya Kek Yapımı 2. Ekler Yapımı 3. Profiterol Yapımı 4. Pandispanya – Krema Çeşitleri Ve Turta Pasta Yapımı, Süsleme, Sıkma Torba Kullanımı, 5. Magnolia, Malaga, Tramisu, Suffle…. 6. Pasta süsleme teknikleri. 7. Makaron yapımı |
Konu Başlıkları | 1. Pastacılık Malzemeleri Tanımak, Pandispanya Kek Yapımı 2. Ekler Yapımı 3. Profiterol Yapımı 4. Pandispanya – Krema Çeşitleri Ve Turta Pasta Yapımı, Süsleme, Sıkma Torba Kullanımı, 5. Magnolia, Malaga, Tramisu, Suffle…. 6. Pasta süsleme teknikleri. 7. Makaron yapımı |
Kimler Katılabilir? | Pastacılık alanında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşarak profesyonel bir meslek sahibi olmak isteyen tüm bireyler katılabilir. |
Eğitim Sonunda Sınav Yapılacak Mı? | Evet |
Eğitim Sonunda Verilecek Belge | Sertifika |
EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI | |
Tanıtım Metni | -- |
Program Kazanımları | 1. Temel pastacılık eğitimi bireylerin ev ve iş yerlerinde uygulamak üzere pastacılık eğitimi alıp gelir sağlaması, 2. Temel pastacılık eğitimini alarak pastacılık kalite şuurunu oluşturmak, 3. Pastacılık alanında ürün reçeteleri edindirmek. |
KONSEM yeterli ön kayıt olmadığı durumlarda tarihleri erteleme, erkene alma veya programı iptal etme hakkını saklı tutar.
ÖDEME BİLGİSİ | |||
Nakit Ödemeler İçin | |||
Vakıf Bank Nalçacı Şubesi Not: (ATM'den Yapılacak Ödemelerde 00158007300697598 Nolu Hesabın Kullanılmasına Özellikle Dikkat Edilmelidir.) |
|||
Kredi Kartı İle Ödemeler İçin | |||
WorldCard (Vakıfbank, YapıKredi, TEB WorldCard Kartları) ve Vakıf Bank Kredi Kartlarına 5 Taksit Diğer Banka Kartlarına Tek Çekim |
taylı bilgi ve sorularınız için: Nişantaşı Mahallesi Dr. Hulusi Baybal Caddesi No:12 Kat: 12 Selçuklu/KONYA |
|