EĞİTİMCİ/PROGRAM KOORDİNATÖRÜ HAKKINDA | |
Adı-Soyadı | Cemil USLU |
Unvanı | Öğr.Gör. |
Birimi | Gastronomi Ve Mutfak Sanatları |
Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi | Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. Meram / KONYA |
İrtibat Telefonu | 0554 201 29 78 |
E-Posta Adresi | [email protected] |
EĞİTİMCİ/PROGRAM KOORDİNATÖRÜ HAKKINDA | |
Adı-Soyadı | Ümit SORMAZ |
Unvanı | Doç. Dr. |
Birimi | Gastronomi Ve Mutfak Sanatları |
Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi | Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. Meram / KONYA |
İrtibat Telefonu | 505 502 09 49 |
E-Posta Adresi | [email protected] |
EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA | |
Programın Adı | El Yapımı İtalyan Makarnaları Workshop |
Programın Türü | Sertifika Programı |
Program Başvuru Tarihleri | Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir. |
Program Başlama/Bitiş Tarihleri | Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir. |
Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat) | 5 saat |
Program İçin Önerilen Gün ve Saatler | 10 Nisan 2021 (13:00-18:00) |
Program İçin Önerilen Mekân ve Donanım | Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. No: 42 Meram / KONYA (Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitim Mutfağı) |
Önerilen Katılımcı Sayısı | Eğitim en az 8 Kişi ile yapılacaktır. |
Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti | 400 (KDV Dahil) (Malzeme ücreti fiyata dahildir). |
Özel Koşullar | Bulunmamaktadır. |
EĞİTİM HAKKINDA | |
Şekli | Yüz yüze örgün eğitim |
Programın İçeriği | Makarnalar hakkında teorik genel bilgilendirme Tek kişi çalışılan özel tasarım U düzeni eğitim mutfağında geleneksel İtalyan makarnaları uygulamaları |
Konu Başlıkları | Makarnalar hakkında teorik bilgi Makarna hamuru hazırlama ve açma teknikleri Makarna makinesi ile makarna hamuru şekillendirme Makarnalarda kullanılacak dolgu malzemesi ve sosların hazırlanması Geleneksel İtalyan mutfağı makarna çeşitleri uygulamalarında;
yapılacaktır. |
Kimler Katılabilir? | İtalyan mutfağına ve makarnalara ilgi duyan, el yapımı makarnalar hakkında temel bilgileri öğrenmek isteyen ve el makarnaları uygulayarak öğrenmek ve denemek isteyen tüm bireyler katılabilir. |
Eğitim Sonunda Verilecek Belge | Sertifika |
EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI | |
Tanıtım Metni | -- |
Program Kazanımları | Makarnalar hakkında temel bilgiler ile geleneksel el yapımı İtalyan mutfağı makarnalarını uygulamaları. |
Ödeme İçin Hesap Bilgileri Hesap Adı: Necmettin Erbakan Üniversitesi, Döner Sermaye İşletmesi Banka Adı: Vakıfbank IBAN Numarası: TR20 0001 5001 5800 7300 6975 98
Kredi Kartı ödemeler için: Worldcard (Vakıfbank, YapıKredi, TEB) ve Vakıfbank kredi kartlarına 3 taksit diğer banka kartlarına tek çekim yapılacaktır.
Not: ATM den yapılacak olan ödemelerde 00158007300697598 nolu hesabın kullanılmasına özellikle dikkat edilmelidir. KONSEM yeterli ön kayıt olmadığı durumlarda tarihleri değiştirme veya programı iptal etme hakkını saklı tutar.
|