Fakültemiz, Mayıs 2023 içerisinde önemli bir akademik başarı gösterdi. Beslenme ve Diyetetik Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Seda Tunçil ve Öğr. Gör. Dr. Şenay Burçin Alkan'nın makale çalışmaları WoS Q1 çeyrekliğinde yayımlanmıştır.
Dr. Öğr. Seda Tunçil Hocamızın ortak yazar olduğu "Utilisation of An Active Branching Sucrase from Lactobacillus Kunkeei AP-37 to Produce Techno-functional Poly-oligosaccharides" başlıklı çalışması "International Journal of Biological Macromolecules"de yayındı.
Öğr. Gör. Dr. Şenay Burçin Alkan Hocamızın sorumlu ortak yazar olduğu "Are Dietary and Serum Advanced Glycation End-products related to Inflammation and Oxidation Biomarkers in Breast Cancer Patients: A Follow-up Study" başlıklı çalışması "Supportive Care in Cancer" dergisinde yayımlanmıştır.
Hocalarımızı bu akademik başarıları için tebrik eder, başarılarının devamını dileriz
Makale Künye Bilgileri:
1. İspirli, H., Korkmaz, K., Arioglu-Tuncil, S. et al. Utilisation of An Active Branching Sucrase from Lactobacillus Kunkeei AP-37 to Produce Techno-functional Poly-oligosaccharides. International Journal of Biological Macromolecules, 236, 123967. https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2023.123967
2. Alkan, Ş. B., Artaç, M., Aksoy, F. et al. (2023). Are Dietary and Serum Advanced Glycation End-products related to Inflammation and Oxidation Biomarkers in Breast Cancer Patients: A Follow-up Study. Support Care Cancer 31, 334. https://doi.org/10.1007/s00520-023-07772-w