D.KOD | DERS ADI | T | U | L | Kredi | AKTS |
AYD101 | Akademik Yazım | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
TDL101 | Türk Dili | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
AİT101 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YBD101 | Yabancı Dil | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-1241 | Matematik | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-1251 | Tahıl İşleme Teknolojisi | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
UUMT-1261 | Hijyen ve Sanitasyon | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
UUMT-1271 | Genel Kimya | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-1281 | Gıda Bilimi ve Teknolojisi | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
UUMT-1291 | Laboratuvar Teknikleri | 2 | 2 | 0 | 3 | 4 |
Seçmeli Ders-1 | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
Seçmeli Ders-2 | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
Seçmeli Ders-3 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | |
Toplam | 25 | 2 | 0 | 26 | 30 | |
Seçmeli Ders-1 | ||||||
AKT101 | Akademik Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-1301 | Bilişim Teknolojileri | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
Seçmeli Ders-2 | ||||||
UUMT-1311 | Girişimcilik Kültürü | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-1321 | Genel İletişim | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
Seçmeli Ders-3 | ||||||
İSGGÜV1 | İş Sağlığı ve Güvenliği | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 |
UUMT-1331 | Finansal Yönetim-I | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 |
D.KOD | DERS ADI | T | U | L | Kredi | AKTS |
KRP102 | Kariyer Planlama | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 |
TDL102 | Türk Dili | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
AİT102 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YBD102 | Yabancı Dil | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-2351 | Tahıl Ürünleri Teknolojisi -I | 3 | 1 | 0 | 4 | 3 |
UUMT-2361 | Öğütme Teknolojisi | 3 | 1 | 0 | 4 | 3 |
UUMT-2371 | Tahıl Ürünleri Depolama ve Silolama | 3 | 0 | 0 | 3 | 2 |
UUMT-2381 | Gıda Katkı Maddeleri | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-2391 | Staj1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 |
Seçmeli Ders-4 | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
Seçmeli Ders-5 | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
Seçmeli Ders-6 | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
Seçmeli Ders-7 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | |
Toplam | 25 | 2 | 0 | 27 | 30 | |
Seçmeli Ders-4 | ||||||
UUMT-2401 | Tarım Ekonomisi | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-2411 | İşletme Yönetimi | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-2421 | Proses Uygulamaları-I | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
Seçmeli Ders-5 | ||||||
UUMT-2431 | Fonksiyonel Tahıl Ürünleri | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-2441 | Geleneksel Tahıl Ürünleri | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-2451 | Tahıl Kimyası | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-2461 | Ekmek Yapım Teknikleri | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
Seçmeli Ders-6 | ||||||
AKT102 | Akademik Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-2471 | Proje Hazırlama Teknikleri | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-2481 | Üretim Yönetimi ve Pazarlama | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
Seçmeli Ders-7 | ||||||
İSGGÜV2 | İş Sağlığı ve Güvenliği | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 |
UUMT-2491 | Finansal Yönetim-II | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 |
D.KOD | DERS ADI | T | U | L | Kredi | AKTS |
UUMT-3311 | Tahıl Ürünleri Teknolojisi -II | 3 | 1 | 0 | 4 | 5 |
UUMT-3321 | Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol | 2 | 2 | 0 | 3 | 4 |
UUMT-3331 | Diyagram Tekniği | 3 | 1 | 0 | 4 | 5 |
UUMT-3341 | Temel Pastacılık | 3 | 1 | 0 | 4 | 5 |
UUMT-3351 | Ekonomik Bitkiler ve Tohumculuk | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
UUMT-3361 | Beslenme Bilgisi | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
Seçmeli Ders-8 | 1 | 2 | 0 | 2 | 2 | |
Seçmeli Ders-9 | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
Seçmeli Ders-10 | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
Toplam | 21 | 7 | 0 | 26 | 30 | |
Seçmeli Ders-8 | ||||||
GNLÇLŞ | Gönüllülük Çalışmaları | 1 | 2 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-3371 | Tatlı Yapım Teknikleri | 1 | 2 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-3381 | İleri Pastacılık | 1 | 2 | 0 | 2 | 2 |
Seçmeli Ders-9 | ||||||
UUMT-3391 | Proses Uygulamaları-II | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-3401 | Gıda Mevzuatı | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-3411 | Bisküvi Üretim Teknolojisi | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
Seçmeli Ders-10 | ||||||
UUMT-3421 | Nişasta ve Şeker Üretim Teknolojisi | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-3431 | Sunum Teknikleri | 1 | 2 | 0 | 2 | 2 |
UUMT-3441 | Diyet Pastacılık | 1 | 2 | 0 | 2 | 2 |
D.KOD | DERS ADI | T | U | L | Kredi | AKTS |
UUMT-4411 | Bitirme Projesi | 0 | 2 | 0 | 1 | 2 |
Seçmeli Ders-11 | 5 | 4 | ||||
Seçmeli Ders-12 | 5 | 4 | ||||
Seçmeli Ders-13 | 5 | 4 | ||||
Seçmeli Ders-14 | 5 | 4 | ||||
Seçmeli Ders-15 | 5 | 4 | ||||
Seçmeli Ders-16 | 5 | 4 | ||||
Seçmeli Ders-17 | 5 | 4 | ||||
Toplam | 36 | 30 | ||||
Seçmeli Ders-11 | ||||||
UUMT-4421 | BulgurTeknolojisi | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4431 | Proses Tasarım | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4441 | Mesleki Uygulama-12,3 | 5 | 0 | 0 | 5 | 4 |
Seçmeli Ders-12 | ||||||
UUMT-4451 | Hububat Ekonomisi | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4461 | Makarna Teknolojisi | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4471 | Mesleki Uygulama-22,3 | 5 | 0 | 0 | 5 | 4 |
Seçmeli Ders-13 | ||||||
UUMT-4481 | Proses Kontrol | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4491 | İnsan Kaynakları Yönetimi | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4501 | Mesleki Uygulama-32,3 | 5 | 0 | 0 | 5 | 4 |
Seçmeli Ders-14 | ||||||
UUMT-4511 | Kahvaltılık Tahıl Ürünleri Üretim Teknolojisi | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4521 | Yatırım Planlaması ve Fizibilite | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4531 | Mesleki Uygulama-42,3 | 5 | 0 | 0 | 5 | 4 |
Seçmeli Ders-15 | ||||||
UUMT-4541 | Fermente Hububat Ürünleri | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4551 | Baklagil Kimyası ve İşleme Teknolojisi | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4561 | Mesleki Uygulama-52,3 | 5 | 0 | 0 | 5 | 4 |
Seçmeli Ders-16 | ||||||
UUMT-4571 | Butik Pastacılık | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4581 | Unlu Mamuller Üretim Teknolojisi | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4591 | Mesleki Uygulama-62,3 | 5 | 0 | 0 | 5 | 4 |
Seçmeli Ders-17 | ||||||
UUMT-4601 | Fırın Ürünleri Teknolojisi | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4611 | Yeni Ürün Geliştirme Teknikleri ve Duyusal Analiz | 4 | 1 | 0 | 5 | 4 |
UUMT-4621 | Mesleki Uygulama-72,3 | 5 | 0 | 0 | 5 | 4 |
T: Teorik U: Uygulama L: Laboratuvar |
1: Staj süresi 30 iş günüdür. 2: Bu dersleri sadece mezun konumda olan öğrenciler seçebilir. 3: Bu dersin sınavları uygulamalı yapılabilir. |